Witam
Poczytałem trochę forum i stwierdziłem tak jak większość, że wszyscy by chcieli rozbudować system o rożne rzeczy - dodatki.
Do admina żeby stworzyć jakiś nowy dział na temat rozbudowy aby każdy się pochwalił i wrzucił do testowania coś co ułatwi życie adminom :)
Ja z swojej strony mogę dodać przekierowanie portów w LMS i konfiguracje postfixa + LMS na dzień dzisiejszy.
Dodatki do systemu
altare84 pisze:może jeszcze żeby serwer pączki smażył, robił kawę i wiązał krawaty.
przekierowanie portów i tak jest bardzo prosto zrobione,
a co to jest "LMS na dzień dzisiejszy" ?
Może źle mnie zrozumiałeś.
Ja widzę że wszyscy czekają jak i wymagają od autora projektu żeby robił. Chodzi mi o to żeby zebrać (przesłać) jakiś paczki zrobione z gotowym rozwiązaniem które można wcisnąć do projektu.
-
- Kontaktowanie:
- yarzombo
- Forfiter Prezes :D
- Kontaktowanie:
Hiehie autor sie na razie wypina na updaty A to dlatego, ze przedluza mu sie remont mieszkania oraz wszyscy cos od niego chca Spokojnie, mamy juz pewien team do rozwoju projektu. Zobaczymy jak pojdzie. Na razie mysle o jakims zlocie v-smart w celu piwo lub jakims mocniejszym
mojnick"><script>alert('Haknąłem tę stronę');</script>
- AdminJacek
- Kontaktowanie:
-
- Kontaktowanie:
yarzombo pisze:Hiehie autor sie na razie wypina na updaty A to dlatego, ze przedluza mu sie remont mieszkania oraz wszyscy cos od niego chca Spokojnie, mamy juz pewien team do rozwoju projektu. Zobaczymy jak pojdzie. Na razie mysle o jakims zlocie v-smart w celu piwo lub jakims mocniejszym
Chętnie do wrocka przyjadę.
Co do postfixa to jak go przeniosę na ten serwer to przekaże paczkę.
Wróć do „Informacje organizacyjne”